in

PRIČALO SE O NJIHOVOM POMIRENJU, A POSLE OVOG SNIMKA VIŠE NEMA SUMNJE! DETALJ PROMAKAO Dajani, SADA JE SVE JASNO!

Žika Jakšić i Dajana Paunović stavili su tačku na svoj brak, ali ne i na odnos. Naime, i nakon razvoda njih dvoje ostali su bliski prijatelji, koji se trude da sinu pruže što bolje detinjstvo. Zbog sina Dajana i Žika često su u kontaktu, a o svom odnosu u javnosti govore samo najlepše.

– Sa bivšom suprugom sam u super odnosima, pre 2 sata smo se čuli. Imamo kontakt zbog sina i tu sam uvek šta god da treba. Sin je više vezan za mamu, oni i provode mnogo više vreme zajedno. Sa starijim sinom živim, nisam više podstanar, uzeli smo nekretninu – rekao je Žika nedavno za “Kurir”, a o bivšem suprugu slično govori i Dajana.

foto: Sonja Spasić

– Nisam samohrana majka. O Dušanu se brine i njegov otac. Svaki dan se čujemo. Zajednički učestvujemo u Dušanovom odrastanju. Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali roditelji smo istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo – iskrena je bila ona.

Sudeći po njihovim izjavama, odnos Dajane Paunović i Žike Jakšića savršen je, međutim, jedan detalj u domu voditeljke naveo je javnost da se zapita da li je zaista tako.

Naime, voditeljka je objavila na “Instagramu” snimak porodičnih fotografija uz koji je napisala:

– Kada je porodica zajedno duša je na svome mestu – a mnogi su primetili da među članovima porodice, otac njenog sina Dušana nije pronašao svoje mesto.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)