in

“Previjao sam joj rane posle operacije”

Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

Pevač Miloš Bojanić u velikoj životnoj ispovesti progovorio je o svojim ženama. Naime, Miloš se oženio sa 22 godine posle pet dana veze. Sa drugom ženom je bilo drugačije, a pevač kaže da ih je sam Bog spojio.

Pevač je najpre otkrio kako je izgledao njegov brak sa prvom suprugom Dragicom kojom se oženio sa samo 22 godine i to posle pet dana veze.

– Eh… nas dvoje, dva Bosančića… Videli se u kafani i ja joj rekao: “Ja bih voleo da ti budeš moja žena.” Tako je i bilo, i posle pet dana mi smo se venčali. Ja sam najluđi čovek na svetu, koji se ženi na brzinu. Ma kakva ljubav na prvi pogled, ja ne znam sada šta je to bilo. To je bilo sviđanje na prvi pogled. Kako čovek da se zaljubi za pet dana, pa to je nemoguće, ja sam budala. Nisam ja a njom bio 24 sata, mi nismo spavali zajedno, ona je nevina ušla u taj brak. Mi smo bili balavci, Dragica 18, a ja 22 godine. Ona mene nikada nije sputavala, uvek me u svemu pratila. Za naš raskid mislim da je najveći krivac baš tih pet dana, nismo se dovoljno upoznali. Mi smo se sporazumno razveli, sve smo se dogovorili. Podelili smo imovinu. Ja sam tada imao dve kuće ovde, kuću na moru i jedan biznis – pekaru. Ona je uzela te dve kuće i pekaru, meni je ostala kuća na moru i nastavio sam dalje. Mi se nikada nismo posvađali, naša deca nikada nisu čula da se mi raspravljamo. E sada, moram da priznam da je bilo malo problema kada sam se drugi put oženio, ženska sujeta je proradila.

Ipak, kaže da je njegov saputnik i srodna duša definitivno druga žena Branka sa kojom je i dalje u braku.

– Četiri godine sam bio slobodan, gradio sam jedan dvorac, radio punom parom, nastupao… Posvetio sam se svim tim nekim stvarima, a onda sam upoznao moju Branku, s njom je prošlo više vremena nego s Dragicom, 15 dana. Branku i mene niko drugi nije spojio nego sam Gospod bog. Meni je njena jedna prijateljica pričala o njoj, znaš već kako idu te ženske priče… Lepa je, dobra je, isto Bosančica, ali sam ja tada bio u nekom svom drugom filmu. Kada sam imao jednu nesreću, sve se promenilo, otišao sam pod Ostrog i krenuo je novi život. Jedno veče u četiri ujutro, kada sam se vratio sa svirke, ta moja komšinica me čuje i ja je tada pitam za Branku. Ona nije htela da je zove toliko kasno, ali sam ja okrenuo. – priča i nastavlja:

U četiri ujutro! Rekao sam joj da mi je Verica pričala o njoj, da je lepa, i kažem joj da bih želeo da je upoznam. Meni je ostao njen broj i mi smo kontaktirali dve nedelje tako, bez da smo se upoznali. Ja sam tada osetio da je proradila neka hemija, bar s moje strane. Kroz priču sam shvatio da mi drži pažnju. Odem ja u Pazovu, gde je ona živela i radila, i kad sam je video, nisam mogao da ugasim kola. Jednostavno nisam umeo u tom trenutku. Prelepa crnka u belim klompama me sačekala, moja životna saputnica Branka. Mi smo sedeli ceo dan i pričali, i ja joj kažem: “Jao, devojko moja, ti da imaš deset godina više, ja bih tebe odmah uzeo za ruku i oženio!”

– Ona je tu noć – sudbina ili šta li je već – zaglavila na operaciji slepog creva, ja sam otišao na more i ponudio joj da dođe da se oporavi kod mene. Ja sam njoj tu ranicu prskao, previjao, spremao joj čorbice od ribe. Proveli smo na moru 15 predivnih dana. Vratio sam nju u Pazovu, ja u Novi Sad. Bacio sam se s radnikom na mešalicu da završim gradnju kuće. Ona je došla kod mene u tu kuću i proveli smo noć zajedno. Imali smo samo jedan krevet, kupali smo se kod mog sadašnjeg kuma. To veče sam ja njoj rekao da ne ide nigde i da ostane da živi sa mnom. Neka budemo zajedno i tri, šest meseci, objasnio sam joj da ćemo podvući liniju i napraviti matematiku. Rekao sam joj da sa mnom ne može da propadne. Tako smo mi počeli i evo, 21 godinu nikada nije bilo da smo posvađani ili da ne pričamo pet minuta. Cela moja familija ju je prihvatila, moju decu je poštovala, jedino nisam uspeo s bivšom ženom da je spojim, jer je Dragica na početku nešto izvređala, rekao je za Kurir.

Bonus video:

Espreso Twitter: Nada Macura

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)