in

Predstavili se kao POLICAJCI pa ga zverski MUČILI i TUKLI

Kućepazitelj M. B, koji je povređen u upadu Aleksandra Čabarkape i još četvorice razbojnika u kuću u Loznici, odakle su ukrali oko 300 evra, ispričao je da su se oni predstavili kao policajci.

Podsetimo, Čabarkapa, N. M. (31) i S. Đ. (45) iz Beograda, kao i A. N. (41) iz okoline Loznice i Z. G. (30) iz Mostara uhapšeni su zbog razbojništva, koje su počinili predstavljajući se kao policajci.

Oni su kućepazitelja M. B. i muškarca (43) koji je rođak vlasnika kuće, tukli, vezali i zatvorili u tuš kabinu, kako bi ukrali novac za koji su verovali da postoji u kući. Jedan od njih uspeo je da se oslobodi, pobegne kroz prozor iz kupatila i pozove policiju.

foto: Printscreen

– Upali su i s vrata počeli da viču: “Gde su migranti, nemoj da se praviš lud! Imamo dojavu da su tu”. Zbunio sam se, a oni su počeli da me pesniče. Potom su me vezali, tukli, evo ni sad se ne osećam dobro. Povređen sam i ja i rođak vlasnika kuće, bili smo i u bolnici i davali smo izjave nadležnima – ispričao je M. B.

– Domaćin je u 20.10 te večeri otišao da poseti prijatelja u susednom selu, a oni su uleteli posle 10 minuta, sigurno su čekali da on ode – rekao je on za Kurir.

(Espreso/Kurir)