in

Pre 11 godina ugašen je mladi život PRELEPE SRPKINJE

Ilustracija, Foto: Printscreen

Manekenka Tijana Milošević bila je prepoznatljiva po brojnim snimljenim reklamama, mnogim časopisima je bila zaštitno lice, nažalost život joj je završen tragično.

Naime, ona je preminula je 2011. u 30. godini života od sepse, nakon što se četiri dana borila za život.

Tijana Milosevic
foto: Print Screen

“Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: ‘Tvojih pet minuta, nečiji ceo život’ “, rekla je tada Mina, vlasnica modne agencije u kojoj je Tijana bila.

Tada ni Mina, ni Tijanin suprug Milan nisu želeli da kažu kako je manekenka dobila sepsu, a kako su tada mediji prenosili, prema nezvaničnim informacijama do trovanja je došlo nakon popravke zuba.

Tijana Milošević
foto: Printscreen

Kao se dalje pisalo, Tijana je bolovala od Lupusa, a nakon popravke zuba dobila je temperaturu.

“Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj! Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni! Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici”, ispričala je tada njena majka.

“Pacijentkinja je preminula 20. oktobra od komplikacija nastalih zbog sistemskog lupusa. U pitanju je bolest koja se može manifestovati na mnoge načine, između ostalog i kao sepsa, tako da ne znamo tačan uzrok smrti”, rekao je tada izvor.

(Espreso / Kurir)