in

Prava ČIGRA, majka priroda je KRIVA za OVO!

Pevačica Vera Matović mogla bi da se pohvali mladolikim izgledom i vitkom linijom koju uspeva da održava izbalansiranom ishranom i fizičkim aktivnostima koje obavlja svako jutro. Niko ne može da poveruje koliko pevačica ima godina, budući da izgleda veoma mladoliko.

Ne krije da svako jutro ustaje između četiri i pet sati kako bi preko dana uspela da obavi sve ono što je naumila.

– Veliki sam ranoranilac, ustajem u četiri ili pet sati zavisi od vremena. Zavisno od toga kada svanjava. Oblačim trenerku i patike i idem na obavezno trčanje. Sigurno u ovim godinama to ljudi ne rade. U kući imam traku za trčanje koja je sastavni deo moje rutine. Najviše volim brzo hodanje svako jutro. Jedino kada imam snimanja i nastupe, onda sam smanjivala rutinu, ali obično bih tako svoj dan isplanirala – otkriva Vera koja je na nastupima trošila veliki broj kilograma.

– Nikada nisam bila bolesna, nikada nisam bila u bolnici. Nijedan nastup nisam otkazala zbog ugroženog zdravlja. Srcem sam sve radila, niko na meni nije mogao da primeti da sam neraspoložena ili imam zdravstvenih problema. Profesionalac sam u svom poslu što sam i dokazala kroz karijeru dugu 50 godina, zato me publika voli i ceni kao izvođača narodne muzike – zaključuje Vera Matović za „Zdrav život“.

MAJKA PRIRODA JE NAJLEPŠA

Vera otkriva da je „majka priroda“ najlepša za sve mlade devojke i da ne treba da preteruju sa estetskim intervencijama.

– Svako radi onako kako misli da treba. Ništa nisam radila od plastičnih operacija. Svi mi govore „šta sam to sad radila“, ali se na meni vidi da je sve prirodno. Razmišljam o tim devojkama, jer su rano počele da ubrizgavaju strane supstance. Priroda je najlepša u životu. Možda treba samo uraditi ono za čime pati, što mu priroda nije dala. Jedino mi je priroda uskratila da jedno pet ili šest centimetara viša. Tu su visoke potpetice, pa to nadoknadim nekada. Otrov se drži u malim bočicama.

Pevačica ima 75 godina i retko ko može da poveruje u to!

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso/Blic)