in

POZNATA SRPKINJA ZA INTIMNE ODNOSE UZIMALA 1.500 EVRA ZA SAT VREMENA?! Šok detalji, pala i beogradska MADAM! (FOTO)

Policija je, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, u velikoj akciji uhapsila i jednu madam, Beograđanku Jelenu J. (35) koja se sumnjiči za posredovanje u prostituciji.

Njoj se na teret stavlja da je pronalazila mušterije i ugovarala njihove sastanke i viđanja sa devojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom. Među devojkama koje su za nju radile, prema nezvaničnim informacijama, bila je i rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić.

foto: Kurir

– Lisice su stavljene i prostitutkama, ali one u postupku protiv Jelene J. imaju status oštećenih, jer po zakonu one odgovaraju prekršajno i biće saslušane kao svedoci. Martina Rajić, za koju se sumnja da je radila za ovu madam već je saslušana kod sudije i prekršajno, novčano kažnjena – kaže izvor Kurira.

Kako navodi, kao svedoci će biti saslušani i klijenti koji su plaćali usluge devojkama. Prema operativnim informacijama, devojke koje su za nju radile uzimale su 1.000 do 1.500 evra za “klasičan” i oralni seks, a za posebne želje, klijenti su plaćali specijalne cene. Cena za noć sa devojkom, nije bila ispod 5.000 evra.

– Jelena J., koja je bila zadužena da nalazi klijente i kontaktira sa njima, a potom im šalje devojke, za sebe je zadržavala 40 procenata zarade, a 60 procenata je išlo devojkama – dodaje izvor iz istrage.

Podsetimo, osim Jelene J., za posredovanje u prostituciji uhapšeni su i Dušan Banjac, menadžer pevačice Kaje Ostojić, kao i fitnes trener Nikola Anđelić. U akciji policije privedena je i rijaliti zvezda i Plejboj zečica Martina Rajić, ali ona neće biti privedena u Treće osnovno tužilaštvo na saslušanje, već će odgovarati prekršajno i biće saslušana kao svedok.

– Radi se na identifikaciji klijenata kao i svih devojaka. Među njima, prema prvim informacijama, ima još poznatih kako prostitutki tako i mušterija koji su ih plaćali – dodaje sagovornik.

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Kurir)