in

Pozirala u bikiniju, pa opisala kroz šta je prošla (FOTO)

Pozirala u bikiniju, pa opisala kroz šta je prošla (FOTO)

Popularna voditeljka iza sebe ima urnu godinu.

Nikolina Pišek prošla je kroz težak period nakon što je prošle godine preminuo njen suprug Vidoje Ristović.

Posle gubitka supruga Nikolina je ušla u medijski rat sa svekrom Vitorom Ristovićem, poznatijem kao Miša Grof.

Voditeljka je sada rešila da napravi predah od obaveza, ali i da rezimira prethodnu turbulentnu godinu.

Nikolina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj pozira na plaži u bikiniju, pa je opisala kroz šta je sve prošla u proteklih godinu dana.

„Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smejemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja“, započela je Pišek, pa je nastavila:

„Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda i koliko mnogo mogu podneti. Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa ćerka preko noći odrasla. I svesna sam da verovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njena briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dve ne boje nikada. Nismo želele da okrećemo novi list, život nas je primorao. A svako novo poglavlje otvara se s nekim razlogom. Želim da verujem da su svi ljudi koji su svesno otišli iz mog života napravili mesta za neke druge, kvalitetnije. U ovoj godini želim da plačem od lepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi.“

BONUS VIDEO: Podkast snaga uma, gošća Maja Nikolić