in

Povukla se iz javnosti, a evo kako danas izgleda i čime se bavi FOTO

Povukla se iz javnosti, a evo kako danas izgleda i čime se bavi FOTO

Na njenu lepotu mnogi muškarci nisu ostali imuni.

Glumicu Radmilu Tomović domaća publika je zavolela u seriji „Lisice“ u kojoj je tumačila lik Nade.

Serija je pratila živote četiri potpuno različite devojke, najbolje drugarice, i njihove ljubavne probleme, te je predstavljala svojevrsnu srpsku verziju hit serije „Seks i grad“.

Radmila Tomović Foto: Vesna Lalić

Nada je mnogima bila omiljeni lik, a lepotom je očarala mnoge muškarce. Pomalo hladna i uzdržana, često je muškarce posmatrala „sa visine“, ali je bilo i onih koji su uspevali da je osvoje. Jednom prilikom glumica je otkrila da je slično bilo i u njenom privatnom životu.

„Prva ljubav mi se dogodila na prvi pogled. Druga je delovala kao beznadežna, da bi se posle dugog, dugog vremena ispostavilo da nije. Treća je bila potpuno neuobičajena i velika, kao bajka, to je bio moj brak. Moja storija je do sada, dakle, tri ljubavi i tri ‘mađije’. Danas mi možda treba malo više vremena ili imam neke odbrambene mehanizme zbog kojih mi zaljubljivanje sporije i teže ide“, ispričala je Radmila jednom prilikom, preneo je „Blic“.

Osim u „Lisicama“, Radmilu smo imapli priliku da gledamo i u ostvarenjima kao što su „T.T. Sindrom“, „Stižu dolari“, „Bela lađa“, „Čarlston za Ognjenku“, „Vratiće se rode“ i drugim.

Radmila Tomović Foto: Vesna Lalić

Od 2001. godine stalni je član Ateljea 212 i posvetila se glumi u pozorištu, te je retko viđamo u javnosti. Danas živi povučenim životom i ne eksponira se mnogo, a promenila je i imidž, te više nema plavu kosu.

Ipak, mnogi komentarišu to da je Radmila i dalje prelepa i nadaju se da će uskoro imati priliku da je ponovo vide i na televiziji.

BONUS VIDEO: TOP 5 najzgodnijih srpskih glumica mlađih od 35