in

Potez kraljevske porodice samo produbio priče o raskolu

Potez kraljevske porodice samo produbio priče o raskolu

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl nedavno su proslavili drugi rođendan svoje ćerkice Lilibet Dajane.

Slavlje je održano u njihovoj vili u Montesitu za najuži krug prijatelja i porodice.

Ipak, niko od članova Harijeve porodice nije prisustvovao rođendanu male Lilibet, a ono što su mnogi primetili jeste i to da niko od članova britanske kraljevske porodice nije javno čestitao rođendan devojčici.

Iako to praktikuju za sve članove porodice i prošle godine su na svojim zvaničnim profilima na Instagramu rođendane čestitali i Harijevoj i Meganinoj deci, ove godine to nisu učinili, što je samo produbili priče o lošim odnosima princa Harija i njegove porodice.

Međutim, prema pisanjima britanskih medija, kralj Čarls je za svoju najmlađu unuku ipak spremio poklon. Kako se navodi, on je želeo da joj pokloni kućicu za igranje kakvu je imala njegova majka kraljica Elizabeta II, kao i Čarlsova tetka Margaret.

S obzirom na to da je Elizabetina kućica za igru ostala u nasleđe deci princa Vilijama, Čarls je želeo da se ista takva izradi i za Harijevu ćerku. S druge strane, mediji pišu da se ova ideja nije dopala Hariju, te da je rekao da „poklon treba da bude manje ekstravagantan“.

Nije poznato da li je i šta Lilibet dobila od deke, a on, kao i ostali članovi kraljevske porodice, Harijevu ćerku videli su samo jednom kada je bila beba i sa roditeljima dolazila u London.

BONUS VIDEO: Memoari princa Harija Napisao ih zbog para, izjave o talibanima krajnje opasne i neprihvatljive