in

Postoji samo jedan PROBLEM, evo šta se tačno desilo!

Foto: RTV Pink printscreen

au

Nemam ništa protiv produkcije, štaviše, bilo mi je lepo, uživala sam, bilo je to jedno lepo iskustvo za mene

Objavljeno:

Kandidatkinja muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, Stela Rade, saopštila je pratiocima na svom Jutjub kanalu da je donela odluku da odustane od učešća u pomenutom zabavnom programu i da sebe u u budućnosti ne vidi kao deo ovog tima.

Pevačica je istakla da je lepo sarađivala sa članovima produkcije, ali da bez obzira na sve ne želi da potpiše ugovor sa „Grandom”, već da gradi sopstvenu karijeru.

– Odustala sam od „Zvezda Granda”. Nemam ništa protiv produkcije, štaviše, bilo mi je lepo, uživala sam, bilo je to jedno lepo iskustvo za mene. Mnogo toga sam naučila i osvestila, a isto tako sam osvestila i da to nije moj put. Ne želim da potpišem ugovor sa „Grandom”. Otvaram svoj studio i produkcijsku kuću. Sa dečkom radim na pesmi koju ću uskoro objaviti. Odlučili smo da idemo dužim i težim putem jer ne želim da se moja karijera gradi na žutilu i tračevima.

Stela je istakla da je promenila svoje prioritete i da želi da započne samostalnu karijeru, a kako kaže, „Zvezde Granda” nisu onome čemu ona teži.

– Ne smatram da je to loš put, puno ljudi se proslavilo putem „Granda”, ali ja smatram da nisam „taj tip”. prioriteti su mi se promenili. Cilj mi je da imam svoj mir i izgradim sama svoj muzički svemir. Druga stvar je ta što ja ta vrsta pritiska drugačija od treme na nastupima i taj ceo koncept meni ne odgovara. Ja i da sam nastavila sa takmičenjem, ne bih mogla dati svoj maksimum – priznala je mlada pevačica.

(Espreso)