in

Postavlja joj mnoge zahteve i često se raspravljaju! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Sve popularnija pevačica Aleksandra Tadić Cipka pojavila se u izazovnom izdanju na snimanju emisije “Halo Halo”, koju vodi Vesna Milanović.

Poznato je da ova zvezda “Granda” već dugi niz godina ima dečka, međutim, otkad je na estradnoj sceni, ona ne želi da otkriva identitet svoje jače polovine. Nas je zanimalo da li je dotični gospodin ljubomoran kada se Cipka u provokativnim izdanjima pojavi u javnosti i na snimanjima emisija.

zabava, estrada, Aleksandra Tadić Cipka
foto: Privatna arhiva

– Nije nikada ljubomoran. On zahteva od mene da treniram i da sam uvek na štiklama, da budem lepa, da budem sređena, iako ja to izbegavam. Prestala sam da treniram, pa se stalno raspravljamo u vezi sa tim. Dečko mi nije ljubomoran. Štaviše, on mi je velika podrška i volimo se – rekla je Cipka za Espreso.

A zašto atraktivna pevačica krije svog dečka?

– Ne krijem ga. Ja nikada nisam rekla da nemam dečka, samo ne želim da ga otkrivam, već ga ljubomorno čuvam samo za sebe.
Inače, Cipka je u pomenutoj emisiji nastavila da promoviše svoju novu pesmu “Ni izvini ni oprosti”, a uskoro će predstaviti i svoj novi singl, četvrti po redu.

(Espreso/M.V)