in

“Posle tri godine se pojavila na mojim vratima”

“Posle tri godine se pojavila na mojim vratima”

Pevačica Britni Spirs godinama je u lošim odnosima sa svojom porodicom, a brojni kontroverzni detalji isplivali su tokom njene borbe da se ukine starateljstvo koje je nad njom punih 13 godina imao njen otac.

Britni je više puta imala javne okršaje i sa sestrom, dok ni sa majkom nije komunicirala duže vreme.

Ipak, da su stvari krenule nabolje svedoči jedna pevačicina objava.

Naime, Britni je podelila fotografiju iz detinjstva i otkrila da se konačno pomirila sa majkom.

„Posle tri godine, moja majka se juče pojavila na mojim vratima… Toliko je vremena prošlo… Kada je porodica u pitanju, uvek gledate da izgladite odnose, ukoliko se zakomplikuju. Vreme leči sve rane! Pošto sam dobila priliku da joj kažem sve što mi je dugo stajalo na duši, osećam se blagosloveno, jer sada stvarno možemo da ispravimo sve što se pokvarilo. Mnogo te volim“, napisala je pevačica.

„Blagoslovena sam, jer posle 14 godina možemo zajedno da odemo na kafu. Hajdemo posle i u šoping“, dodala je Britni.

Podsećamo, Spirsova je, nakon što je ukinuto starateljstvo koje je otac imao nad njom, na Instagramu objavila reči kojima je prozvala i njega i svoju majku.

„Moj otac je možda sve ovo pokrenuo, ali mnogi ne znaju da je sve bila ideja moje majke. Nikad ove godine neću moći da vratim. Tajno, ona mi je život upropastila… Zato, nosi se sa svojom ‘pojma nemam šta se dešava’, kad i te kako imaš“, napisala je ona tada, ali je ubrzo uklonila objavu.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda