in

Posle godinu dana okončali vezu – ovo je razlog

– Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – stoji u saopštenju

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović okončala je jednogodišnju vezu sa Bogdanom Srejovićem.

Sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vest da su balkanska muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi.

Ova veza je počela neposredno ranije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile.

Tokom prethodnog perioda Svetlana i Bogdan su provodili mnogo vremena zajedno, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama.

Stekao se utisak celokupne harmonije, kao i porodično bliskih odnosa sa obe strane. To je bio razlog više da nas je iznenadila informacija da je na ovu vezu stavljena tačka, što smo saznali od izvora bliskom ovom paru, a kasnije i od samih aktera koji nisu želeli da daju izjave i pričaju bilo šta konkretnije na ovu temu.

Ono u čemu su jednoglasni bili jeste:

– Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života – stoji u zajedničkom saopštenju.

Očigledno su razlike postojale, a Ceca i Bogdan nisu savladali sve izazove koji su bili ispred njih, tako da je ova ljubavna priča postala samo uspomena. Ni u jednom detalju nema prostora za senzacionalizmom jer niti je raskid bio buran niti je po sredi treća osoba, već su obe strane shvatile da su emocije izbledele.

U poslednje vreme su češće saznaje za raskide putem društvenih mreža, posebno kada se partneri međusobno otprate na popularnoj društvenoj mreži Instagram, ali ovde to nije slučaj. Ceca i Bogdan se međusobno prate, kao i Srejović sa članovima njene porodice. Bilo kako bilo, na svakome od njih ostaje da svoju novu ljubavnu srecu pronađu u nekoj novoj luci.

Telegraf