in

Poslala smešnu poruku “lažnim moralistima”

Poslala smešnu poruku “lažnim moralistima”

Voditeljka odlučila da stavi šlag na tortu i tako zaključi 2022. godinu.

Jovana Jeremić pozirala je bez odeće, a intimne delove tela pokrila je novogodišnjim poklonima.

Fotografiju je postavila na društvene mreže, što je izazvalo brojne utiske.

„Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista. Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželeo. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi“, napisala je Jeremićeva i dodala:

„Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posledica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema zivota , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam sunce u 2023. A vi?“

U komentarima su se mogle naći pozitivne reakcije njenih fanova, a pojedini su pisali kako šalje smešnu poruku i da se po ko zna koji put blamira.

BONUS VIDEO: Tepić ispreskakala Orlića zbog skandala u Skupštini u koji je upletena Jovana Jeremić