in

POSAO ZA KOJI VAM NE TREBA ISKUSTVO,A DOBIJETE 30.000 EVRA! Zaradite više od najplaćenijih Srba i postanite POZNATI

Traži se radnik bez iskustva – plata kao Cecin i Čolin honorar za Novu godinu

Zamislite da pročitate ovaj oglas? Sigurni smo da biste se prijavili za posao, ili makar pozvali da vidite šta se traži od vas a da nije dvočasovni koncert uz prateće igračice i orkestar. Evo odgovora!

Na Kurir televiziji uskoro počinje novi rijaliti Bar za koji možete da se prijavite ako ste punoletni, ne morate da imate prethodno iskustvo u ugostiteljstvu, vaše je da budete vredni, radni, sarađujete i lepo se zabavite. Nagrada je 30.000 evra ili 3,5 miliona dinara iliti 53 prosečne plate u Srbiji. Prijavite se!

Kada se preračunate zaradićete više od najplaćenijih radnika IT sektora u Srbiji ili pomenutih estradnih zvezda. Sve što se od vas traži je da popunite formular, uđete u Bar, upoznate nove ljude, poslužite nas, a onda razmišljate šta ćete prvo uraditi s tom lovom…

Pratite Bar i na društvenim mrežama – Instagram i Facebok!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)