in

Porodica im je UNIŠTENA, nije mogla iz kreveta da ustane! (FOTO)

U skladnom braku u kome su godinama živeli Ljubiša Stojanović Luis i njegova prva supruga Duda dobili su dvoje dece, Marka i Maju, koji su od oca nasledili neverovatan muzički talenat.

Kada su se zabavljali svega godinu dana, Luis je došao u Mihnehn sa neobičnim poklonom za Dubravku.

– Doneo mi je ploču u Minhen i bacio u krilo. Na njoj je pisalo “Dudi s ljubavlju”. Bila sam užasno uzbuđena, a kada je izvadio ploču i stavio na gramofon… Čula sam pesmu i bila pet dana bolesna. Nisam mogla da ustanem iz kreveta – rekla je prva supruga Ljubiše Stojanovića Luisa.

Ispričala je ona o nastanku čuvenog hita čiji stihovi glase “Dudo, tebe volim. Dudo, tebe želim…”

Ona je svojevremeno za medije otkrila da bivšeg muža nikada nije zaboravila i da joj danas, više od decenije od njegove smrti, neizmerno nedostaje:

– Luis nam svima mnogo nedostaje. On je bio i ostao moja najveća ljubav. Deca i ja ga, bez preterivanja, spominjemo svakodnevno. Moj muž je bio izuzetno duhovit čovek. Zapravo, ja sam se za njega udala jer me je strašno zasmejavao.

Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima zbog dece, a Ljubiša je sreću pronašao pored Silvane Stojanović, sa kojom je dobio još troje dece sinove Andreja i Sergeja i ćerku Elu.

Bonus video:

02:03

NOVA INTERPRETACIJA LUISOVE PESME! Marko Luis OTKRIO – Evo šta ga najčešće pitaju vezano za pokojnog oca (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)