in

Ponosna mama Aleksandra Troicki pokazala ćerku

Manekenka i supruga našeg tenisera, Aleksandra Troicki konačno je odlučila da javnost upozna sa svojom drugom ćerkicom. Na društvenoj mreži “Instagram” Aleksandra Troicki pokazala ćerku i pokrenula lavinu preslatkih komentara.

Manekenka se porodila sredinom avgusta porodila, a sada je odlučila da svetu predstavi medenu Dariju. Na svom “Instagramu” podelila je niz fotografija preslatke bebe.

– Moje drugo pile – napisala je ponosna mama uz fotografiju preslatke bebe.

Nakon što je Viktor Troicki javnost obavestio da je porođaj prošao u najboljem redu i da su mama i beba dobro, Aleksandra se na neko vreme potpuno povukla sa društvenih mreža, kako bi svakodnevno uživala u svakoj minuti Darijinog odrastanja.

Sada se ponovo oglasila na društvenim mrežama, kako bi javnost upoznala presltaku bebicu, koja je tokom fotografija bila odevena u medeno “nude” odelce, a na glavi je imala prelepu mašnu. Preslatka bebica od malena je odevena kao prava princeza, baš kao i njena starija sestrica, a ponosna mama vodi računa o svakom detalju.

Irina je izrasla u pravu princezu koja već ima 3 godine i veoma je brižna starija sestra.

Iako je Darija pokupila brojne simpatije javnosti, svi se pitaju, kako zgodna mama sada izgleda.

Aleksandra Troicki pokazala ćerku Dariju, ali mnogi još uvek čekaju da vide njenu fotografiju, prvu posle porođaja. Kako nikada nije patila od viška kilograma, verujemo da je Aleksandra zadržala besprekornu figuru, i da izgledom oduzima dah.

hellomagazin.rs