in

Pol Njumen i Džoan Vudvard ljubavni odnos

Pol Njumen i Džoan Vudvard ljubavni odnos

Pol Njumen i Džoan Vudvard, Foto: FilmStills.net Film Stills Profimedia

Svi skoro napamet znamo odgovor Pola Njumena, kada su ga pitali koja je tajna njegovog savršenog braka sa Džoan Vudvard:

Istina je da je Džoan mrzela tu njegovu, sada već legendarnu rečenicu. Pričalo se da se zbog nje osećala kao “komad mesa”, ali možda ju je najviše bolelo to što je znala jednu gorku istinu: Ako je ona uspela da Pola preotme od njegove prve žene Džeki Vit, možda će neka mlađa uspeti da njenog muža preotme od nje?!

I to se na kraju i desilo. Bila je to najgore čuvana tajna u Holivudu.. Biograf Šon Levi je otkrio da je Njumen imao 18-mesečnu aferu za zgodnom novinarkom po imenu Nensi Bejkon. Desilo se kada ga je intervjuisala i to se nastavilo u narednih godinu dana…

pol njumen, Džoan Vudvard
foto: UNIVERSAL PICTURES – Album Album Profimedia

Kada su se u štampi pojavile glasine, Njumen i Džoan su objavili oglas od pola stranice u LA Tajmsu u kojem su sve demantovali – ali je Bejkon potvrdila da je sve istina i nazvala je njihovu aferu „najgore čuvanom tajnom u Holivudu“.

Jednom preljubnik, uvek preljubnik. Godine su prošle, a afera je gurnuta “pod tepih”..

Pol se svima hvalio kako je bio “seksualno uspavan” sve dok u njegov život nije došla Džoan.

“Džoan je učinila da se rodim kao seksualno stvorenje. Ostavljali smo trag požude svuda okolo. Po hotelima, javnim parkovima, iznajmljenim automobilima,” ispričao je glumac govoreći i o tome kako je Džoan preuredila njihovu spavaću sobu:

Jednom preljubnik, uvek preljubnik. Godine su prošle, a afera je gurnuta 'pod tepih'
Jednom preljubnik, uvek preljubnik. Godine su prošle, a afera je gurnuta “pod tepih”foto: Pictorial Press Ltd Alamy Alamy Profimedia

“Zovem je “Koliba za je**nje”. Uradila je to s takvom ljubavlju i oduševljenjem. Čak i kad bi mi došla deca, mi bismo nekoliko noći nedeljno odlazili u Kolibu za je**nje, bili intimni, bučni i nepristojni.”

Njegova deca su tvrdila da je Pol bio “funkcionalni alkoholičar”. Nikad nije kasnio, nije izgledao loše u javnosti, a opet – uvek je bio blago alkoholisan.

Umro je od raka pluća 2008. godine, a javnost je za njegovu bolest saznala samo par meseci pre nego je zauvek otišao. Džoan se povukla iz javnosti posle Polove smrti, ubrzo se razbolela od Alchajmera. Danas ima 92 godine i ničeg se ne seća.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/StilKurir)