in

Pokazali LOJALNOST DRŽAVI, nosili POSEBNA OBELEŽJA! (VIDEO + FOTO)

Ceca i ARkan, Foto: Print Screen Youtube/ Prostorni Aktivista

24. marta ove godine navršilo se tačno 23 godine od bombardovanja tadašnje Savezne Republike Jugoslavije od strane Nato pakta.

Protiv bombardovanja, u znak protesta i solidarnosti, tada su, 1999. godine, na Trgu Republike u Beogradu, bili organizovani zajednički koncerti naših velikih pevačkih zvezda, a svako od njih nosio je posebno obeležje, takozvani “target” kojim su simbolično bili žive mete agresoru.

Svetlana Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Ceca Slavković, Dragan Kojić Keba, samo su neki od naših velikih zvezda koji su pevali na Trgu i time još jednom pokazali hrabrost ali i lojalnost državi i narodu kao i patriotizam.

Naravno, na ovaj nastup Ceca je došla u pratnji svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, a mi smo pronašli snimak na kome su njih dvoje.

Ceca Ražnatović
foto: Print Screen Youtube/ Prostorni Aktivista

– Nije bitno koja je sila ispred nas, sa kakvim namerama. Najbitnije je šta mi branimo, koje su svetinje u pitanju, a jasno je svima da je to Kosmet, jer je to srpska zemlja, srce Srbije i svi ćemo ga branti – rekla je Ceca, a zatim je usledio kadar na kome se ona i pokojni Arkan drže za ruke i igraju zajedno.

Deo na kome su Ceca i Arkan pogledajte u sledećem snimku od 3:22 minuta.

Bonus video:

Ceca uživa sa unukom Željkom na Zlatiboru

00:14

Ceca uživa sa unukom Željkom na Zlatiboru

(Espreso)