in

Pokazala svaki detalj, NIJE NORMALNO KAKO IZGLEDA

Pevačica Seka Aleksić često ističe da je našla mir kada se okrenula veri.

Pevačica sa mužem Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom živi u luksuznom domu u Staroj Pazovi, a svaki kutak njene kuće sa posebnom pažnjom je uređen.

foto: Printscreen Instagram

Interesantno je i to da su dekorateri za praznike imali pune ruke posla, a ta bajkovitost još uvek traje. Sve je bilo uređeno u pastelnim bojama gde su preovladavali roze i krem tonovi. Zečevi, šarena jaja i slatkiši bili su neizostavni deo njene bogate trpeze. Jaja i poklone za decu sakrivala je po dvorištu, pa su svi zajedno tražili igračke i uživali razmenjujući darove.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

“Obožavamo praznike i pre nego što smo dobili decu trudila sam se da ti dani budu posebni. Sada sve činim da Jakov i Jovan dožive praznike na pravi način i da uživaju. Sad su atrakcija bili tucanje jajima, zeke, trpeza i pokloni jer su bili dobri dečaci”, kaže Seka i dodaje:

“Od momenta kad sam dobila Jakova i Jovana i moj rođendan je podređen njima. Zajedno sve spremamo, dekorišemo i duvamo svećice. Za njih je i Veljkov i moj rođendan doživljaj, tako da je sada sve lepše uz njih. Moje želje su vezane za moju decu, tako da ću i ovaj rođendan pamtiti dugo.”

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Pored luksuznog kupatila i perfektno uređenih soba, mnogi su oduševljeni njenim dvorištem i baštom, koji zbog raskošnih biljaka i velikog bazena podsećaju na dvorišta iz nekih prelepih tropskih zemalja. Pored bazena i zelenih površina, Seka je oko kuće napravila pravi vrt. Ceo ambijent uredila je prirodnim materijalima, među kojima dominira drvo. Naravno sve je sada prilagođeno Jakovu i Jovanu pa je dvorište ispunjeno dečijim igračkama i rekvizita poput malog parka.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Sekina kuća je, inače, tokom praznika uvek puna. Tako je bilo ne samo za Uskrs, već danima pre i posle. Ona se uvek trudila da za važne datume bude sa ljudima koje voli i poštuje, pa je njena trpeza ne samo bogata hranom, već i raznim dekoracijama. U svakom detalju posebnu uživa, kao i u tome da joj u stanu bude ugodno. zato je nedavno pazarila i ljuljašku koja se nalazi u jednoj od prostorija gde pevačica odmara.

Seka Aleksić
foto: Printscreen Instagram

Poznato je i to da pevačica često trenira, jer želi da održava dobru liniju. Tako je poželela da bude praktična i da za sebe izgradi teretanu u okviru pomoćne zgrade koja se nalazi u njenom dvorištu. Tu svakodnevno provodi vreme, gde trenira sa suprugom.

(Espreso/Blic)