in

Pojavile se kao DIVE, pa POKORILE EVROPU! (FOTO)

Anastasija Ražnatović, Foto: Josip Andjić

Majka i ćerka pokorile Evropu. Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Slovenačkom gradu Velenje, dok je mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović upriličila svoj drugi nastup u Stugart. Ceca je pred krcatom dvoranom pevala nadaleko poznate hitove.

– Dobro veče Slovenijo, hoćemo da napravimo večeras provod za pamćenje?- poručila je Ceca po izlasku na binu, dok je publika aplaudirala i u glas skandirala njeno ime.

Sedam stotina kilometara dalje mlada muzička zvezda održala je svoj drugi po redu koncert, a da se publika provela fenomenalno i da je sve bilo ispunjeno do poslednjeg mesta svedoče brojni snimci i fotografije.

– Večeras želim da se sjajno provedete i da kući odete srećni i nasmejani – rekla je Anastasija, a potom zapevala svoj hit “Rane” koji na najvećoj muzičkoj platformi ima oko 85 miliona pregleda.

Nakon više od sat vremena, Anastasija je pozdravila publiku, a oni su dozivali Ražnatovićevu u želji da otpeva još nekoliko pesama.

Isto veče u klubu u kojem je nastupala Anastasija, bilo su pevačica Marina Visković i reper Gazda Paja koji su održali svoje nastupe. Nakon održnih koncerata Svetlana i Anastasija zaputile su se u Beograd, gde će se tokom popodnevnih časova pojaviti na izborima i dati svoj glas.

Bonus video:

Ceca uživa sa unukom Željkom na Zlatiboru

00:14

Ceca uživa sa unukom Željkom na Zlatiboru

(Espreso)