in

Pogledajte kako se kiselo smeje dok mu peva i grli ga VIDEO

Pogledajte kako se kiselo smeje dok mu peva i grli ga VIDEO

Političar je mnogo puta pokazao da ne zna za sramotu, ali voditeljka je čak i njega uspela da postidi.

Ni famozna 24 apartmana u Bugarskoj, ni afera oko plagijata doktorata, ni optužbe bivše supruge da je odgovoran za rušenje u Savamali, nisu Sinišu Malog izbacile iz koloseka, ali taman kada smo mislili da je dugogodišnji režimski funkcioner otporan na blam – razuverilo nas je njegovo skorašnje gostovanje kod Jovane Jeremić.

Najskandaloznija srpska voditeljka, koja redovno igra i peva usred jutarnjeg programa, za potpredsednika Vlade Srbije i ministra finansija pripremila je posebno iznenađenje, te mu je zapevala pesmu hrvatske pevačice Tajči „Moj mali je opasan“, a nije izostao ni njen standardni ples, ali ni grljenje očigledno neprijatno iznenađenog Malog.

Naime, dok ga je Jovana grlila, obigravala oko njega i zavodljivo ga gledala, Mali se kiselo smejao, što možete videti u snimku koji je sama voditeljka, očigledno ponosna na svoj nastup, stavila na Instagram. Doduše, ministar se, kada je Jeremićeva počela svoj performans, iskreno nasmejao, ali kada mu je prišla blizu – njegov osmeh se zaledio.

Inače, Jovana Jeremić nedavno je izjavila da „ne može da doživi orgazam ako joj partner nije milioner“.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki