in

Pobegla na PLANINU, pogledajte kako izgleda kuća!

Jelena Golubović, Foto: ALEKSANDAR PANIĆ

Jelena Golubović dobro je unovčila svoje višestruke pobede u srpskim rijaliti programima. Ona je većinu novca koji je zaradila uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena.

Dvostruka pobednica rijalitija “Farma” najpre je pazarila plac nadomak Beograda i izgradila nekretninu po svom ukusu.

Kako Kurir saznaje, rediteljka je dugo želela da osim stana u samom centru srpske prestonice ima i svoju vikendicu, gde će daleko od gradske gužve imati totalnu slobodu i privatnost.

Ta želja joj se ostvarila, budući da je kupila imanje na Avali, a početkom 2020. godine je završila izgradnju drvene kuće, što ju je koštalo skoro 300.000 evra.,

Jelena Golubović
foto: ALEKSANDAR PANIĆ

Kao što je Kurir svojevremeno pisao, Jelena se dugo razmišljala da li da kupi plac na Adi ili na Avali, ali se ipak opredelila za brdski predeo jer, kako nam je tada rekla, na Avali je imala bolju ponudu što se cene tiče, ali i same veličine placa.

– Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu – rekla je Jelena za Kurir.

Ona se prisetila da je prilikom poslednjeg boravka na Avali imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala u zid jedne kuće.

– Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces – završila je Golubovićeva.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso/Kurir)