in

Pevačicu optuživali za elitnu prostituciju, ona besnela, pa nestala, a sad je pokazala kako uživa sa dečkom FOTO

Pevačicu optuživali za elitnu prostituciju, ona besnela, pa nestala, a sad je pokazala kako uživa sa dečkom FOTO

Pevačica iznenadila.

Nakon skandala kada je optužena za elitnu prostituciju, pevačica Dušica Grabović se na neko vreme povukla.

Elitna prostitutka tvrdi: Dušica Grabović me upoznala sa albanskim biznismenom

Iako je tvrdnje u vezi sa elitnom prostitucijom negirala, Dušicu već duže vreme ne viđamo u javnosti. Iz ovog razloga je sve iznenadila kada je na Instagramu podelila zajedničku sliku sa novim izabranikom.

Ovu priliku je iskoristila i da čestitia pratiocima praznik.

„Želim vam da ispunite sve svoje želje sa onima koje volite, da precrtate sve brige i oprostite onima koji su vam ih zadali, da izvučete najbolje i najlepše iz sebe i voljenih osoba, da bezuslovno volite i da vam ljubav bude uzvraćena i da vam srce bude puno nežnih osecanja i dobrih ljudi… Srećan vam Dan zaljubljenih“, napisala je pevačica.

Podsetimo, mediji su preneli kako se Dušica Grabović bavi posredovanjem u prostituciji, a čak je objavljen i jedan njen razgovor sa potencijalnom mušterijom, ali se ona pravdala kako je ugovarala nastup.

„Zadnjih 10 godina ne boravim u Srbiji, ja nisam mrava zgazila, nemam mrlju u životu, niko me ne štiti. Svi su pobegli misleći da sam ja kriva za ovo. Širenje laži i neistina bez objašnjenja, ti profili će biti odstranjeni jer ometaju istragu. Mene policija, a ni sud, niko me nije kontaktirao za ovo. Ja sam došla na 40 dana svom ocu. Ja sam pendrek zamenila mikrofonom, bavim se isključivo pevanjem“, izjavila je tada Grabovićeva za TV „Pink“.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica