in

Pevačica u haljini pokazala potpuno nage grudi, svi bruje o tome! (FOTO)

Pevačica u haljini pokazala potpuno nage grudi, svi bruje o tome! (FOTO)

Građani Srbije u novogodišnjoj noći imali su prilike da uživaju u brojnim muzičkim programima, za svačiji ukus. Brojni pevači, kao i svake godine, izvodili su neke od svojih najvećih hitova. Dame su se dodatno trudile da zablistaju u svečanim haljinama.

Kada je na scenu izašla pevačica Lepa Brena svi su u šoku gledali u njen odabir novogodišnje toalete toliko da ni pesmu nisu čuli. Društvene mreže su se usijale od negativnih komentara, posebno jer niko nije očekivao od nje ovakvo izdanje.

 

 

Naime, Brena se u jednoj novogodišnjoj emisiji pojavila u crnoj haljini sa krljuštima preko koje je oslikano potpuno nago žensko telo. Na trenutak bismo pomislili da je ovako izdanje još u u redu da je za scenski nastup i da je u pitanju neka duplo mlađa pevačica kojoj je i svojstvena ovako smela provokacija. 

 

 

Oni koji nisu sinoć gledali emisiju, fotografiju su mogli videti na društvenim mrežama koje su preplavljene ovim pevačicinim stajlingom. Nebrojano je onih koji su pomislili da je u pitanju fotomontaža i da nema šanse da se takva pojavila. Ipak, jeste.

– Ovo je fotomontaža, nema šanse da je to Brena-

– Kakav skandal, odmah da otpusti stilistu –

– Šta žena napravi od sebe-

– Jel joj rekao da je ovo kič i neumesno za njene godine-

– Užasno je toliko da me oči bole – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Sada se i mi pitamo, Breno šta ti bi?

BONUS VIDEO: