in

Pevačica ŠOKIRANA onim što se desilo SINOĆ

Sinoć je u Roterdamu održano prvo popufinalno veče “Evrovizije”, a sada se ovim povodom oglasila i pevačica Ana Bekuta.

U “Ahoy” areni sinoć je nastupila i predstavnica Hrvatske, Albina Grčić, sa pesmom “Tiktok”, ali se nije plasirala u finale, zbog čega su komšije ogorčene, a iznenađena je i Ana Bekuta, koja je svoj stav iznela na Instagramu.

– Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamere moji Slovenci i Makedonci – bukvalno ne mogu da verujem kako ova devojčica nije prošla u finale. Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na Evroviziji, sve je bilo fantastično – od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga – poručila je Ana.

– Albina, sine, glavu gore! Ti si ceo paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvezda! Čekam sutrašnji nastup naših devojaka iz Hurricanea, nadam se da me opet neće strefiti šlog zbog glasanja – dodala je pevačica.

Direktno u finale, koje će biti održano u subotu, 22. maja, plasirane su Nemačka, Italija i Holandija, a nakon glasanja za svoj plasman izborile su se: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina.

(Espreso)