in

Pevačica sada šokirala sve NOVOM IZJAVOM!

Ljupka, Foto: Instagram printscreen

Nakon skandala i ljubavnog brodoloma kada je zbog neverstva bivšem partneru polupala automobil, pevačica Ljupka Stević, kako kaže, izvukla je pouku. Prebolela je i raskid i muškarca sa kojim je bila 10 godina, a na tu priču se više i ne osvrće.

Ljupka Stević
foto: Instagram

– Jako brzo sam prebrodila emotivni krah. Kada nemaš izbora, onda moraš da guraš napred i to je jedini lek, plakala sam svaki put kada mi se plakalo, a smejala se kada mi nije bilo do smeha. Svi muškarci su lažovi – rekla je Ljupka Stević za Alo! i dodala da joj nije bila potrebna psihološka ni medicinska pomoć nakon burnog prekida decenijske ljubavi.

– Nisam išla kod psihologa, nisam pila lekove. Da sam osetila da padam, naravno da bih potražila pomoć, ali sam imala prijatelje. Mnogo mi je stresniji period bio kada su me opljačkali – rekla je Stevićeva, i dodala da trenutno uživa isključivo u druženju sa prijateljima i u noćnim izlascima.

– Kada me pogodi pesma u kafani, dajem novac na muziku, ne gledam i ne brojim koliko. Iz izlaska se redovno vraćam bez dinara. Veselim se za svoj merak, a ne za tuđi – objašnjava Ljupka, i dodaje:

– Hvala bogu, radilo se čitavo leto i zima, zaradilo se – ističe pevačica.

Bonus video:

Espreso čestitke: Vesna Rivas

00:17

Espreso čestitke: Vesna Rivas

(Espreso/Alo)