in

Pevačica ponovo uhvaćena u laži, dok Duško uživa sa decom daleko od nje

Pevačica ponovo uhvaćena u laži, dok Duško uživa sa decom daleko od nje

Prošlog Božića je Jelena Karleuša prijavila svog supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. Kasnije je sve demantovala, a pre nekoliko dana je ponovo potvrdila da je ona bila ta koja je zvala policiju. I to je tek početak ove praznične drame u domu Karleuša – Tošić.

Vest da je pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje, kao bomba je odjeknula u medijima 7. januara prošle godine, a njenu istinitost ubrzo je potvrdilo i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je naložilo da se obavi razgovor sa Tošićem. Tošić je nakon toga dobio zabranu prilaska od mesec dana.

Pričalo se i da se par razvodi – što je Karleuša sama objavila na Instagramu, a potom i obrisala. Kasnije je tokom godine demantovala da je zvala policiju. Međutim, istina je iz njenih reči stigla pre nekoliko dana, u novogodišnjem intervjuu koji je dala za medije.

„Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. On to bar do sada nije uradio i to mu niko ne brani. Najmanje ja. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući. Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga), Duško preko advokata kontaktira tabloid koji je toliko zla naneo našoj porodici?! Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petljaju javnost i tabloide u rešavanje problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja, ne udružuju se sa njima protiv nje. Lepo kažem pravi muškarci…“, rekla je Jelena u emisiji „Prvi red“.

„Bude li se desila još jednom takva budalaština biću primorana da tužim. Apelujem na medije da ne izmišljaju moje reči, a na advokata oca moje dece da me ne izaziva i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu. Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. J*bem ti ja moj Božić i moj život“, dodala je ona.

I dok se svom suprugu, ali i advokatu svog supruga obraća putem medija, Duško sa njihovim ćerkama – Atinom i Nikom, uživa u prazničnim proslavama, bez Jelene Karleuše.

Foto: Printscreen/ Instagram / katarinatp81

Duško je, naime, proslavljao rođendan svoje sestričine, a proslavi su prisustvovale i njegove i Jelenine ćerke, Atina i Nika, dok se pevačica na slavlju nije pojavila. Duškova sestra Katarina je na svom Instagramu podelila momente sa slavlja, a na slikama vidimo kako Tošić pali svećice na torti, dok joj sestrice Atina i Nika pomažu da ih oduva.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu…