in

Pevačica otkrila kako je smršala 50 kilograma

Pevačica otkrila kako je smršala 50 kilograma

Martina Vrbos uspela je da reši problem viška kilograma.

Pevačica je znatno smanjila kilažu otkad je na autofagiji.

Naime, Martina ne jede 18 sati dnevno, pa je na ovaj način uspela da smrša 50 kilograma za samo godinu dana.

Kako je podelila pevačica, imala je 120 kilograma, a sada ima 70.

„Naglo sam se ugojila posle trudnoće, pošto nisam mogla da jedem šta sam htela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega, pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana. Mahnito i histerično sam jela hranu iz brzu hranu i gazirana pića sam pila u neograničenim količinama, a slatkiši su bili neizostavni. Čini mi se da sam preko noći dogurala do tih famoznih 120 kilograma“, započela je priču Martina.

Pevačicu je prvobitna kilaža znatno ometala u svakodnevnom funkcionisanju.

„Sporo sam se kretala, butine su mi se trljale jedna o drugu, a to je odvratan osećaj. Bila sam troma, sve mi je bilo teško da radim“, rekla je Vrbos i opisala:

„Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi. Ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. I odlično se osećam, imam mnogo više energije.“

„Želim da imam 58 kilograma, tako da moram da smršam još 12 da bih bila top-riba. A tada ću, čini mi se, gola šetati ulicama, da svi vide koliko sam zgodna“, rekla je pevačica, piše „Hit“, i dodala:

„Vežbam tri puta nedeljno. Toliko se dobro osećam da imam potrebu da pomažem i drugim ljudima da smršaju.“

Pevačica je nakon svog uspešnog mršavljenja planira da razvije svoj program kojim će pomagati ženama, savetovati ih i bodriti da promene svoje zdravlje, izgled, ali i život.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica