in

Pevačica je za nju URADILA BITNU STVAR, porodica joj je na PRVOM MESTU!(FOTO)

Foto: Instagram printscreen/yaemina

Porodica Emine Jahović mnogobrojna je i čvrsto se drži zajedno. Popularna pevačica ima starijeg brata i sestru o kojima neretko priča u superlativu. Iako su rano ostali bez oca, nikada im muška figura nije nedostajala s obzirom na to da je Mirsad preuzeo sve na sebe i bio glava kuće.

Sudeći po fotografijama na „Instagramu“, Emina se sjajno slaže i sa svojom snajom Dušicom, a u prilog tome koliko su bliske govori i to da ju je angažovala kao promo lice svog kozmetičkog brenda. Ipak, nije uvek sve izgledalo idilično…

Kada se pre nekoliko godina Mirsad Turkdžan ženio lepom Dušicom, Emina se nije pojavila na venčanju, što je istog trenutka pokrenulo govorkanja kako nije oduševljena izborom svog brata. Popularna pevačica ubrzo je sve demantovala objasnivši da Mirsada voli najviše na svetu, a samim tim voli i poštuje osobu koja njega čini srećnim.

– Cela naša porodica mnogo se voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život. To je jedina istina i tako će zauvek biti. – iskreno je odgovorila pop pevačica.

Svoje reči Emina Jahović vremenom je i opravdala. Jednom prilikom ispod fotografije na kojoj je sa Dušicom napisala je: „Ko ima najlepšu snajku“, a potom je bila još konkretnija: „Zanosna Dušica, supruga mog brata. Deo moje porodice, mama mojih bratića Adema i Rejana“.

Neretko, kada se Emina i Dušica nađu na istoj fotografiji, delom i zbog sličnog načina šminkanja, mogu se čuti komentari da liče kao da su sestre.

Dušica i Mirsad imaju dva sina, dok nekadašnji košarkaš iz braka sa Dinom Džanković ima sina i ćerku.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)