in

Pevačica je sada PUNA PARA, zavirite u njen “SKROMNI” DOM!

Suzan, Foto: Print Screen Youtube/OKMagazineTV

Suzan Bojl, zvezda koja je osvojila svet u takmičenju “Britain’s Got Talent” zaradila je u toku karijere oko 22 miliona funti. Suzan danas ima 60 godina, drži se dalje od javnosti, ali objavila je kako je potrošila pare i pokazalo se da je veoma štedljiva.

Iako je imala više nego dovoljno novca da sebi kupi vilu, Suzan se odlučila da ostane u svojoj maloj kući. Međutim, ipak je pre nekoliko godina rešila da kupi kuću pored svoje za 111.000 funti kako bi ih spojila i stvorila svoj dom iz snova.

Suzan Bojl
foto: Printscreen

Pevačica se malo posvetila preuređenju svog voljenog imanja i transformisala ga u zadivljujući moderan životni prostor prikladan za slavnu ličnost.

Objasnila je da njen dom ima mnogo uspomena za nju zbog čega nije mogla da ga ostavi iza sebe nakon što je stekla slavu, prenosi Mirror.

“To se odnosi na sećanja na tvoju kuću i tvoje vaspitanje, treba da sagledaš stvari i možda vidiš odakle dolaziš i gde leže tvoji koreni. Najbolje je da budeš prizemljen i sa svojim korenima. To vas drži na zemlji i sprečava vas da kažete stvari koje možda ne bi trebalo da kažete”, rekla je za Ok magazin.

Iako kuća na prvi pogled izgleda pomalo skromno, unutrašnjost odlikuje moderan dizajn i svaka soba ima različitu paletu boja.

Suzan je religiozna, pa nije iznenađenje da se na ulazu u kuću nalazi kolekcija ukrasa Isusa Hrista ispred njene sobe za klavir.

Soba za klavir je ukrašena mnogim verskim artefaktima pored svih njenih muzičkih suvenira koji su ukrašavali sobu. Držeći se verske teme, Suzan je izložila fotografije i slike svojih pokojnih roditelja, ali i sastanka sa papom.

Nakon velikog renoviranja kuće, pevačica se odlučila za veliku sivu i kariranu sofu da ukrasi njenu dnevnu sobu i kuhinju slične boje.

Bonus video:

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)