in

Pevačica je jako neposredna a dečko joj se ne skida sa telefona!

Foto: Zorana Jevtić, Youtube

Susedi mlade muzičke zvezde kažu da su iznenađeni koliko je ona neposredna, dok njenog dečka opisuju kao ozbiljnog momka koji skoro stalno priča na mobilni telefon.

Nakon što se saznalo da su se pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe preselili u luksuzni kompleks na Dorćolu, nije trebalo dugo da se novinari upute u njihov komšiluk.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić

– Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da ovde žive kako bi imali svoj mir. Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila. Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom ali me je razoružala. Prva mi se javila u hodniku iako se nikada nismo upoznale lično, bila je bez šminke i u trenerci, nosila je smeće da izbaci. Videla sam je pre nekoliko nedelja kako je sa drugaricom išla da kupuju stvari za kuću, nosile su mnogo nekih kesa i dasku za peglanje – kaže devojka koja je želela da ostane anonimna.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Nemanja Nikolić

Ona ističe, da je pevačicu videla i u kućnom izdanju:

– Jedan dan je izašla da preuzme neki pošiljku što joj je stigla. Bila je u kućnim papučama. Posle toga sam je videla kako joj vozač pomaže da iznese kese iz nabavke, očigledno je išla u nedeljnu kupovinu. Često joj Đorđe pomaže i veoma su srećni.

Mladić kojeg smo sreli u blizini kaže da zna da mu je Anastasija komšinica.

– Njen dečko je opasan biznismen, stalno je na mobilnom telefonu, priča, ugovara. Uvek kada ga vidim, on je u nekoj akciji, obučen je uvek odlično. Nikada ga nisam video u trenerci, uvek je u košulji, bilo da su dole farmerke ili pantalone. Čini mi se da su super par. Ona je uvek nasmejana, često šetaju po kraju uveče – kaže on i dodaje:

– Anastasiju viđam i sa drugaricama, koje joj često dolaze na kafu. Pomagale su joj i kada se selila, bilo je tu kutija i kutija, trebalo je sve te stvari preneti. Čuo sam da im je stan ogroman i da je uređen svetski. Valjda na dva sprata imaju stan.

svadba Veljka Ražnatovića, Đorđe Kuljić
foto: Espreso

Iako su novinari bili skeptični da u obližnjem mega marketu mogu sresti Anastasiju, prodavačice su ih razuverile.

– Dolazi nam često, kupuje namirnice i to ne samo gotove proizvode već i osnovne sastojke, vidi se da sprema nešto. Hrani se zdravo, ne kupuje slatkiše, dok njen dečko obožava da kupuje čokolade. Ako je nešto pitamo, ona odgovori. Kažemo joj da pozdravi Cecu, a ona se zahvali. Možete li da verujete? Pa ovde ulaze nepoznate osobe i ne znaju da kažu “dobar dan”, a ona ne glumi zvezdu – kaže prodavačica.

Komšije kažu da Anastasiju često viđaju i kako nosi cveće, slika se sa tinejdžerkama na ulici bez obzira da li je sređena ili ne.

Takođe, kažu da se šuška kako je Ceca viđena u kraju gde joj žive ćerka i zet, ali mi nismo sreli nikoga ko ih ju je lično video.

– Verovatno Anastasija češće ide kod Cece, nego što ona dolazi ovde pa je zato nisam sreo nikada. Komšinica koja živi pored mog stana kaže da je videla jednom, da je Ceca bila u farmerkama i majici i da je sa njom bio dečko Bogdan koji je nosio ogroman buket cveća. Anastasija liči na majku kada je vidite uživo i vrlo je ljubazna i pristojna. Obećali smo joj da ćemo doći na njen nastup čim odluči da se druži se sa publikom – kroz osmeh kaže čovek ispred ulaza.

Anastasija Ražnatović
foto: ATA IMAGES

(Espreso/Blic)