in

Pevačica je ista ona (FOTO)

Majina majka Olga je pevačici velika podrška u životu i karijeri, a jednom prilikom je pokazala kako ona izgleda

Pevačica Maja Berović ne voli svoj privatni život da eksponira u javnosti, te tako ni članove svoje porodice ne izlaže oku medija. Međutim, sada je napravila presedan, te se pohvalila kako ima lepu majku i koliko je voli.

Na društvenim mrežama pevačica isključivo objavljuje svoje fotografije, a sada je rešila svima da pokaže kako izgleda žena koja ju je rodila. Berovićka je objavila selfi sa majkom, a u opisu istog napisala da je voli.

Printscreen Instagram/mayaberovicofficial

Ukoliko se malo bolje zagledate, shvatićete koliko se liče majka i ćerka. Obe imaju plave oči, a pevačica je kao mlađa imala tamnu kosu, što će reći da je bila preslikana mama.

Budući da je Maja rano ostala bez oca, pevačicina majka Olga joj je bila velika podrška u životu i karijeri i pratila ju je na nastupima. Jednom prilikom je Maja priznala da je njena majka ponosna na uspeh koji je postigla na javnoj sceni.

– Ona je bila preponosna. Poslala mi je jednu jako emotivnu poruku, ne smem mnogo da pričam, jer bih mogla da se rasplačem. Ne želim da plačem uživo u emisiji. Rekla mi je da je presrećna, da je zahvalna Bogu i da sam je ja učinila najsrećnijom mamom na svetu – rekla je Maja Berović jednom prilikom za „Premijera – Vikend Specijal”.

24sedam.rs