in

Pevač slavi sa 31 godinu mlađom suprugom (FOTO)

Pevač slavi sa 31 godinu mlađom suprugom (FOTO)

Oglasili su se na Instagramu.

Poznati pevač Mark Entoni (54) i njegova novopečena supruga Nadia Fereira (23) podelili su sa svetom srećne vesti – par očekuje prvo zajedničko dete, dok je Marku to sedmo po redu.

Entoni, koji je u braku bio i sa Dženifer Lopez, sa kojom je dobio blizance, objavio je na Instagramu fotku na kojoj se vidi kako drži ruku na trudničkom stomačiću svoje nove supruge.

„Najbolji poklon za Dan zaljubljenih ikada. Bože, hvala ti na ovom velikom blagoslovu u našim životima“, napisala je lepa brineta uz fotku.

Vesti o trudnoći stigle su samo dve nedelje nakon što se par venčao na raskošnoj ceremoniji u Majamiju. Par nije obelodanio koji je Nadia mesec trudnoće niti kada očekuju da će beba doći na svet.

Podsetimo, Entoni iza sebe već ima šestoro dece. Sa bivšom devojkom Debi Rosado ima 29-godišnju ćerku Arijanu Munjiz, a sa njom je usvojio i sina Čejsa Munjiza. U braku sa prvom ženom Dajanarom Tores dobio je dvoje dece – Kristijana i Rajana Munjiza. Sa koleginicom Dženifer Lopez dobio je bizance Emu i Maksa.

BONUS VIDEO: Top 5 holivudskih macana koji su se uništili botoksom