in

PAKLENA TROJKA STIGLA NA SNIMANJE KONTRA ŠOUA! Ana, Dušica i Darko otkrivaju TAJNE RIJALITIJA!

Ovog petka od 22h na Kurir televiziji u emisiji “Kontra šou” voditeljke Jelena Nikolić i Marija Đurović ugostile su kolege voditelje rijalitija “Zadruga”, Dušicu Jakovljević i Darka Tanasijevića, kao i rijaliti zvezdu, starletu Anu Korać.

Dušica je ispred zgrade televizije Kurir stigla u novoj mašini, i u opuštenom izdanju, a nešto kasnije presuvkla se u toaletu koja je u skladu sa večernjom emisijom. Ona i njen kolega Darko otkrili su koliko je zahtevno raditi na najvećem projektu u regionu i kako uspevaju da održe balans sa svakodnevicom.

foto: Promo

Pored toga, otkrili su i dosta tajni vezanih za rijaliti, a u tome im je pomogla i Ana Korać, koja je na snimanje stigla doterana od glave do pete, u svom belom Poršeu. Ana je došla u društvu svog psa Stikera, a u emisiji je ispričala do sada nepoznate detalje o svom životu.

zabava, estrada, ana korać
foto: Promo

Kada je Dušici bilo najteže tokom karijere, zašto se Darko Tanasijević rasplakao, kao i ko je novi dečko Ane Korać, saznaćete večeras od 22h na Kurir televiziji u emsiji “Kontra šou”.

zabava, estrada, Darko Tanasijević
foto: Promo

KONTRASHOW GLEDAJTE UŽIVO NA TELEVIZIJI KURIR!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

(Espreso)