in

“Pa šta ako imam ženu, kao da je nemam”

“Pa šta ako imam ženu, kao da je nemam”

Semir Džanković nastupio je u protekloj epizodi “Zvezda Granda”.

Semir Džanković, ranije je učestvovao u rijalitiju „Farma“ gde je bio zapažen između ostalog zbog ljubavi sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, iako je bio oženjen.

Nakon što je diskvalifikovan iz ovog programa, pratio je šta u rijalitiju radi Gabrijela koju nije mogao da gleda u bliskom odnosu sa drugim muškarcem.

Gabrijela Pejčev Foto: Instagram/gabrijelaofficial

Naime, Pejčeva je u Semirovom odsustvu bila dosta bliska sa manekenom i rijaliti kolegom Radetom Lazićem, a Semira je toliko obuziela ljubomora, pa je jednoj tada sebi bliskoj osobi poslao skandalozne poruke.

Semir Džanković Foto: Grand

„Ne postoji niko u njenom životu sem tebe“, pokušala je da ga uteši prijateljica i podsetila ga na to da je u braku.

Semira je obuzeo bes, pa je usledio šokantan odgovor.

„Pa šta ako imam ženu. Kao da je nemam, veruj mi“ napisao je tada, pa je otkrio koliko se razočarao u Gabrijelu.

Gabrijela Pejčev Foto: Instagram/gabrijelaofficial

„Sve sam dao za nju i zamolio je za nešto i to je prekršila. Svi su u grupama, a ona se izdvojila sa onim manekenom ili šta je već. Drhtim, majke mi, drhtim i plačem. Ni u jednom trenutku nije rekla da voli drugog. Majke mi, srce mi se kida“,  napisao je folker, a tadašnju prepisku je preneo „Kurir“.

Semir Džanković Foto: Instagram/dzankovicsemir

„Kaže da neće s njim zato što se plaši šta će mama da joj kaže. Neće da mu kaže da me voli. Kaže da sam siledžija. Plačem, majke mi, kao lud. Pobegao sam u drugu sobu. Poljubio je. Tek je prošlo nekoliko dana, toliko o njenoj ljubavi. Ali, bravo, sedam dana je izdržala. Tera je da spavaju u istom krevetu. Izvini, malo te smaram, ali sam slomljen. Srce mi je puklo na hiljadu komada“, dodao je tada utučeni Džanković.

BONUS VIDEO: Top 5 preljuba na estradi