in

Ovu FOTKU sigurno nikada niste videli!

Ceca Ražnatović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović nije često menjala boju kose, pa je svi znaju kao brinetu. Pred koncert na Ušću pevačica je bila plavuša, ali je to ubrzo promenila.

No, malo je onih koji se sećaju da je nekada bila vatreno crvena.

Naime, kada je tokom devedesetih gostovala u jednoj televizijskoj emisiji, ona se pojavila s dugom i crvenom kosom. Pevačica je tada izvodila pesmu “Da li to ljubav pravi od nas slabiće” u crvenoj mini-haljini pripijenoj uz telo, pa je izgledala kao prava “famme fatale”.

Pevačica je bila gotovo neprepoznatljiva, ali njen osmeh je uvek bio njen zaštitni znak.

Inače, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović došla je pre dve decenije iz rodne Žitorađe u Beograd kako bi započela svoju muzičku karijeru. Pevačica je tada živela na Vračaru…

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru.

Kako saznaje “Blic”, stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela.

Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primeraka albuma “Pustite me da ga vidim”, a godinu dana kasnije izlazi album “Babaroga” koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu.

Bonus video:

Ceca Ražnatović glasala na izborima

04:28

Ceca Ražnatović glasala na izborima

(Espreso)