in

Ovome se niko nije nadao, delovali su tako zaljubljeno i srećno (FOTO)

Ovome se niko nije nadao, delovali su tako zaljubljeno i srećno (FOTO)

Voditeljka Jovana Joksimović danas bi za sebe mogla da kaže da je ostvarena na svim poljima. Osim što ima uspešnu karijeru ima i porodičnu sreću o kakvoj je oduvek maštala. Međutim, daleko od toga da nije doživela turbulencije i brodolome dok nije pronašla ono ka čemu je težila.

Naime, poznato je da je Jovanino srce osvojio kantautor Željko Joksimović sa kojim se i verila 2011. godine.Kako su mediji tada pisali, par je ubrzo raskinuo zbog nesuglasica. Spekulisalo se o voditeljkinom navodnom neverstvu, međutim, par se ubrzo obnovio ljubav i od tada uživa u svojoj sreći. 

 

 

Ovo nije prva Jovanina veridba koja je prošla turbulentno. Pre Željka, voditeljka je bila u vezi sa tadašnjim direktorom BK televizije Aleksandrom Zeremskim. Verili su se početkom leta 2008. godine. Međutim, samo dve nedelje nakon toga oni su raskinuli. 

Zajedno smo odlučili da je bolje da odmorimo, damo jedno drugom prostora i stavimo veridbu na ‘stand by’ (pauzu, prim. aut.). Rastanak nikad nije lak, ali Jovana je mlada, potrebno joj je osećanje slobode. Ona je moderna žena koja želi da uživa u životu punim plućima, i ja je potpuno podržavam! – govorio je Zeremski nakon rastanka.

Jovana je baš u to vreme upoznala Željka na takmičenu Beovizija gde su među njima i planule iskrice. Dok je ona gradila ljubav sa poznatim muzičarem, Zeremski je sreću pronašao u pevačici Aleksandri Radović sa kojom je dobio ćerku Ninu.

 

 

Jovanini i Aleksandrovi putevi potpuno su se razišlo. Dok Zeremski nije imao puno sreće u ljubavi nakon voditeljke, ona je izgradila čvrst brak sa Željkom na kojem im danas mnogi zavide. Tokom godina jedno drugome su postali velika podrška kako privatno, tako i poslovno. Još 2012. godine tajno su se venčali na Maldivima a dve godine kasnije su dobili sina Kostu. Na jesen iste godine Jovana i Željko sklopili su brak i u Srbiji.Porodičnu sreću uveličalo je rođenje i dve ćerkice Srne i Ane.

 

 

Podsetimo, osim troje dečice sa voditeljkom Željko ima i stariju ćerku Minu koju je dobio iz prethodnog braka. Mina je deo muzičarevog života i ima odlične odnose sa celom porodicom. Iako je veoma popularna na društvenim mrežama, ova mlada lepotica se ipak nije upustila u javnu karijeru poput svog uspešnog oca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: