in

Ovo joj je novi omiljeni kutak? (FOTO)

Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen Instagram

Anastasija Ražnatović nedavno je otpočela zajednički život sa Đorđem Kuljićem, dugogodišnjim dečkom, u zgradi smeštenoj u novom elitnom naselju na Dorćolu. Kako se čini, ona napokon uživa u svom novom domu, pa je tako danas pokazala i jedan deo stana.

Anastasija je objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu u okviru storija, te se može videti bela garnitura na kojoj je ležala, a iza nje jastuk u sličnoj boji sa resama.

– Napokon kući – napisala je Anastasija, koja je nosila malo šminke, te ponovo pokazala da ne potpada pod one koji se snimaju i fotografišu samo kada su potpuno sređeni.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Inače, na jednom prestoničkom događaju Anastasija je nedavno pričala o useljenju sa dečkom.

– Jesmo, počeli smo da živimo zajedno. Što se tiče svadbenih zvona, morala bih prvo da budem verena, a pošto nisam, ne znam šta da vam kažem, to ipak morate njega da pitate (smeh). Šalim se, naravno, napravili smo taj veći korak sada, uselili smo se zajedno u novi stan, uživamo zajedno, lepo nam je, ne žurimo nigde, ja smatram da sam i dalje mlada i da sve ide svojim tokom, nemam potrebu da nešto ozvaničavam papirom. Što se tiče kuvanja, sprema mi dostava (smeh). Nismo još imali žurku u stanu, i dalje ga tretiramo tako da ništa ne sme da padne (smeh). Zajedno smo učestvovali u sređivanju i uređenju – rekla je ona, a ovako je odgovorila na pitanje šta je dobila od mame Cece Ražnatović za useljenje:

– Nije još ništa, planirala je nešto, ali je onda odabrala nešto drugo, tek treba. Ali ipak ću ja da odlučim šta će to biti (smeh).

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/24sedam)