in

Ovo je ĆERKA Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa čija je lepota UZDRMALA HOLIVUD

Ćerka glumačkog para je napunila 18 godina.

Lepa Karis Zita Daglas, ćerka glumačkog para Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa danas ima 18 godina i izrasla je u pravu lepoticu.

Karis je mnoge je očarala lepotom i stilom, a neretko se mogu čuti komentari da je svakim danom sve više liči na svoju majku Ketrin. Poznati glumački par pored osim Karis, ima i dve godine starijeg sina Dilana.

Karis Zita Daglas je rođena u aprilu 2003. godine, a interesantno je to da je Ketrin bila trudna sa Karis dok je snimala Oskarom nagrađen film Čikago.

Karis je srednju školu završila u maju ovee godine, a često sa majkom ima zajedničke angažmane i fotošutinge. Njih dve su čak zajedno bile deo jedne modne kampanje u Rimu, a svi su se složili u tome da Karis i te kako podseća na Ketrin iz mlađih dana.

Mama i ćerka su takođe su krasile naslovnicu španskog magazina „Vanity Fair“ u identičnim autfitima, a slike su oduševile svet!

Karis je popularna i na mrežama, gde je prati preko 160.000 ljudi. Na račun izgleda svakodnevno dobija niz komplimenata, a nema sumnje da će svet tek čuti za ovu lepoticu.

„Prelepa“, „Slika i prilika svoje divne majke“, „Savršeno lice“, „Lepša si od mame“, samo su neki od komentara koje izaziva lepa Karis.