in

“Ovo je bio rolerkoster života”

“Ovo je bio rolerkoster života”

Jovana Pajić imala je iza sebe dugu godinu punu lepih, ali i teških događaja.

U protekloj godini javnost je iznenadila vest da se razvode pevačica Jovana Pajić i frontmen Tropiko benda Aleksandar Cvetković.

Sale i Jovana bili su godinama u braku u kojem su dobili dve ćerke, Helenu i Đinu i važili su za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Iako se sve završilo sporazumom i mirnim putem, Jovana je ipak spakovala kofere i sa ćerkama izašla iz porodičnog stana.

Oko razvoda i zajedničkog starateljstva nad ćerkama pevačica nije imala problema, ali sama činjenica da nije uspela da sačuva porodicu ju je posebno pogodila.

Jovana je sada na svom Instagram profilu podelila novogodišnju čestitku u kojoj se osvrnula na prethodnu godinu, pa je otkrila kako se oseća, ali i kako će nastaviti dalje.

„Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog. Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas“, napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac i podrška.

BONUS VIDEO: Tropiko bend: Dve decenije na sceni i premijerno u Među nama