in

Ovde je čak MALOLETNA! (VIDEO)

Jelena, Foto: Ana Paunković

Jelena Karleuša podelila je pre izvesnog vremena na društvenoj mreži Instagram snimak na kome se vidi kako je izgledala kada je imala samo 17 godina. Ovde možemo da vidimo da je pevačica bila lepa i u mladosti, baš kao i sad.

Iako se mnogim pevačicama ne dopada kako su izgledale u ranoj mladosti, pa takve slike ili snimke sebično kriju, ne možemo reći da je to slučaj i sa JK.

Poznata pevačica je iznenadila svoj Instagram pratioce video-klipom na kojem ima samo 17 godina.

Fanovi Jelene Karleuše bili su oduševljeni njenim tadašnjim izgledom.

Objavljen snimak datira iz davne 1996. godine. Po licu se primećuje da je Jelena tada bila tinejdžerka i da je volela jaku šminku kojom je naglasila oči i usne.

Imala je i tamnije obrve nego sada. Mnogi su primetili da njena starija ćerka Atina dosta liči na nju, a pjevačica je dobila brojne komplimente na račun izgleda poput:

zabava, estrada, jelena karleuša, Atina Tošić
foto: Instagram printscreen

“Prelepa si bila tada, a i sada si”, “Koliko Atina liči na Jelenu”, “Apsolutne niko ne može da joj parira”, samo su neke od brojnih pozitivnih konstatacija na račun pevačice.

Jelena je u jednom intervjuu rekla da je imala samo jednu operaciju gde je povečala grudi. Usne je popunjavala hijaluronom, redovno posećuje kozmetičare i ulaže u svoj izgled. A sada vidimo da je takva bila i u mladosti.

Bonus video:

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso)