in

OVAKO JE TIJANA DAPČEVIĆ USPELA DA SKINE 45 KILOGRAMA

Evo šta pevačica pojede u toku dana

Tijana Dapčević (45) danas može da se pohvali vitkom figurom, ali u jednom trenutku života je imala čak 115 kilograma. Pevačica kaže da je nakon porođaja imala 45 kilograma viška, ali je i otkrila kako joj je pošlo za rukom da smrša.

Tijana je ispričala da je osećala glad skoro 24 sata dnevno i da se nezdravo hranila.

„Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo“, rekla je pevačica.

Dan započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, dok za večeru jede brancin ili oradu uz salatu.

„Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene, i ja se često opustim pa se ugojim“, rekla je Tijana, kojoj je cilj da smrša još devet kilograma.