in

Ovako je podržala Seku Sablić i Milana Marića (FOTO)

Ovako je podržala Seku Sablić i Milana Marića (FOTO)

Šesti protest “Srbija protiv nasilja” održan je večeras u Beogradu, a skup je krenuo u 18 časova ispred Skupštine Srbije, nakon čega su učesnici nastavili šetnju kako bi napravili prsten oko zgrade Vlade Srbije.

Popularna pevačica Seka Aleksić aktivna je na društvenim mrežama, gde redovno deli svoje stavove o brojnim aktuelnim temama.

Seka Aleksić pružala je podršku protestima „Srbija protiv nasilja“ u toku prethodnih mesec dana, a to je učinila i večeras.

Pevačica je na svom Tviter nalogu podelila fotografiju sa protesta, na kojoj se vidi ogroman broj ljudi koji je izašao večeras na ulice Beograda.

„Srbija protiv nasilja“, napisala je Seka kratko uz fotografiju koju je objavila.

Aleksić je podelila fotografiju glumice Seke Sablić, koja se obratila večeras okupljenim građanima.

Pevačica je retvitovala i video snimak koji je objavljen na tviteru televizije N1, na kojem se vidi kako veliki broj građana mirno šeta ulicama Beograda.

Glumac Milan Marić govorio je na večerašnjem protestu, gde je, između ostalog, istakao da Srbija treba da bude zemlja tolerancije, empatije, ljubavi i pravde. Seka Aleksić je pružula podršku glumcu koji se obratio okupljenima na šestom protestu „Srbija protiv nasilja“.

„Danas šaljemo ljubav Milanu Mariću i zahvaljujemo mu se na doprinosima u borbi za ljudska prava i mir“, podelila je Seka Aleksić na Tviteru.

BONUS VIDEO: O nasilju se ne ćuti: Seka Aleksić poslala jaku poruku time što će biti pratnja na maturi devojčici iz Vrbasa