in

Ovako je Jelena Karleuša izgledala pre svih operacija FOTO

Ovako je Jelena Karleuša izgledala pre svih operacija FOTO

Pevačica Jelena Karleuša od kako je kročila na scenu ne prestaje da intrigira javnost, a tako je i poslednjih dana.

Naime, Karleuša je gostujući u Hit Tvitu pre nekoliko dana pokušala da relativizuje i omalozvaži proteste protiv nasilja koji su prethodno održani, snažno je podržavala aktuelni vlast i politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, negirala je značaj i poštovanje opozicije, vređala je opozicione medije i tvrdila „da je ona predsednik sve bi ih zabranila“.

Od tada je ona glavna tema na društvenim mrežama, a kritike na njen račun ne prestaju da se nižu.

Nešto što je ranije privlačilo pažnju je svakako njen izgled i transformacija tokom godina.

Jelena Karleuša započela je svoju karijeru 1995. godine, a njena transformacija, kroz godine, kada je izgled u pitanju vrlo je primetna.

Prva pesma pevačice Jelene Karleuše „Ogledalce“ odmah je izazvala reakcije publike, JK je tada imala dugu plavu kosu i šiške.

Foto: Printscreen/YouTube/Jelena Karleuša

Često su je kritikovali zbog fotošopiranih fotografija, što je ona demantovala, ali i zbog plastičnih operacija.

Nećete verovati, ali i to je demantovala. Jedino što je priznala je da je povećala grudi, i to nekoliko puta. Vremenom je priznavala i druge stvari, osim jedne za koju tvrdi da je potpuno prirodna.

Nedavno je priznala da planira da „uradi“ i botoks, ali i da je korigovala usne.

Foto: Printscreen/YouTube/Jelena Karleuša

„Nikad nisam radila botoks, međutim, sada je vreme i za to. Ušla sam u fazu kada mi je poslednji voz za te neke intervencije. Sa doktorima sam napravila plan kako da narednih 20 godina izgledam kao sada i da se ne promenim. Mislim da je moguće. Jedine dve korekcije koje sam uradila do sada jesu usne i grudi, s tim što u usne nisam stavljala trajni filer, nego nešto što mora iznova da se radi“, započela je ona, pa dodala:

„Na meni se vidi šta sam radila i to nikada nisam krila. U 21. veku od estetske hirurgije ne treba praviti tabu temu. Vodim trku s vremenom koje neumitno teče, ali trudim se da izgledam lepo.“

Međutim, za svoju zadnjicu tvrdi da je prirodna, u šta mnogi sumnjaju zbog fotografija odranije, na kojima se vidi drastična razlika u odnosu na njene sadašnje obline.

Karleuša je pak i za ovu promenu imala objašnjenje u svom stilu: „Moja guza nije lažna, to je samo mast“.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša odgovorila na pitanje da li je prešla na Vučićevu stranu