in

Ovako danas izgleda Melita Bihali koja je snimila eksplicitne scene sa Mićom Tomićem (FOTO)

Ovako danas izgleda Melita Bihali koja je snimila eksplicitne scene sa Mićom Tomićem (FOTO)

Glumica Melita Bihali prvu filmsku ulogu imala je još 1970. godine kada je debitovala u kratkom filmu “Gastronauti“. Otad je imala brojne serijske i filmske role, međutim, najzapaženija je ona koju je odigrala u kultnom filmu “Maratonci trče počasni krug”.

Jedna od najpoznatijih scena tog filma, o kojoj se i danas često govori, jeste kada sluškinja Olja (Melita Bihali) kupa Maksimilijana Topalovića (Mića Tomić). On je u jednom trenutku uvlači u kadu i cepa joj bluzu. Godinama nakon što je snimljen taj film, otkriveno je da scena zapravo nije trebalo da izgleda tako. I sama glumica je tada bila iznenađena tajnim dogovorom Tomića i reditelja Šijana.

YouTube/printscreen

Melita Bihali I Mića Tomić u sceni iz filma “Maratonci trče počasni krug”

Ono što je još zanimljivo u vezi s njenom ulogom jeste i deo koji publika nikada nije imala prilike da vidi jer je scena izbačena. Naime, trebalo je da se snimi scena u kojoj Melita Bihali gola leži u krevetu sa Aksentijem Topalovićem. Režiser je hteo da pokaže da je sluškinja Olja toj muškoj porodici služila i za seks. Međutim, zbog nesuglasica između nje i Bože Nikolića ti kadrovi su izbačeni.

Snimalo se u Pančevu, u podrumu, u groznoj oronuloj kući. Ta kuća imala predivno dvorište i nama je bilo najslađe kada je pauza da sedimo u dvorištu. Tu je bio glavni pokojni Danilo Bata Stojković i jednostavno je u pauzi nestajao, a onda bi se pojavio sa snašom koja je nosila oval pržene ribe, vruću pogaču. Bata je bio veliki kavaljer za razliku od drugih kolega za koje se priča da su cicije. On to nije bio. On je svaki dinar trošio na društvo, bio je hedonista – govorila je svojevremeno glumica.

YouTube/printscreen

Ovako danas izgleda Melita Bihali

Mlađe generacije koje nisu imali prilike da odrastaju uz čuvene Maratonce ili “Ko to tamo peva“, Melitu su mogli videti i u novijim ostvarenjima. Ona je igrala vlasnicu kafane u filmu “Petak 13” iz 2018. godine i Jadranku u “Nije sve kao što izgleda” iz 2019. godine.

Malo ko zna da je Melita zbog braka propustila mnoge bitne uloge. Naime, ona je bila udata za Ivana Bihalija koji je bio sin književnika osnivača Nolita Pavla Bihalija. Suprug joj je bio veoma ljubomoran te je zbog njega morala da odbija neke uloge koje bi joj možda i promenile karijeru. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: