in

OVA SRPSKA RIJALITI UČESNICA JE PROSTITUTKA?! Priveden i menadžer Katarine Ostojić! ŠOOOK!!!

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je odredilo je zadržavanje za troje osumnjičenh za posredovanje u prostituciji. Kako pišu domaći medije, uhapšeni su menadžer pevačice Kaje Ostojić Dušan Banjac, fitnes trener Nikola Anđelić, kao i J. J.

– Među uhapšenima je bila i Martina Rajić, Plejboj zečica koja neće biti privedena u tužilaštvo na saslušanje, jer je ona zbog prostitucije privedena u Prekršajni sud. Martina Rajić, će biti saslušana kao svedok – otkriva izvor Kurira.

Inače, Martina Rajić učestvovala je i u poznatom rijalitiju Parovi, a u centru pažnje bila je kada su se u medijima pojavile njene fotografije sa holivuskom zvezdom Džerardom Batlerom.

foto: Youtube

– Poznato je i da je bila u emotivnoj vezi sa Vladom Matovićem, bivšim članom Elitnih odreda – dodaje sagovornik.

Uhapšeni Banjac, koji se sumnji da je bio makro i podvodio devojke, zadržan je u pritvoru do saslušanja. On je i ranije hapšen zbog posredovanja u prostituciji. Inače, javnosti je poznat i kao menadžer Kaje Ostojić, kojoj je krstio i ćerku.

– Navodno su Banjac i Nikola Anđelić uhapšeni u stanu u kom su zajedno živeli. Zaplenjen je i lap top koji je pronađen i očekuje se da će uskoro biti novih privođenja – zaključuje sagovornik za gorenavedeni list.

Martina Rajić
foto: Prinscreen

Bonus video:

ESPRESO TWITTER: Angellina

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Kurir)