in

Ova srpska glumica mu je bila BOLNA PATNJA!

Pokojni pevač Džej Ramadanovski nije uspeo da ostvari jednu od svojih najvećih želja da napiše knjigu „Bela žena“, a potom snimi film sa Anicom Dobrom, fatalnom Dorćolkom koja mu je bila najveća želja ceo život.

Džej Ramadanovski je svojevremeno svoje tajne poverio Vanji Buliću, koji je otkrio da ne može da napiše knjigu jer nikada nije dobio DŽejev pristanak za to.

– Džej je gostovao 1991. godine u „Biserima“ i ispričao mi ceo svoj život. Mnogo sam ga voleo i cenio. Planirali smo da zajedno pišemo knjigu. Družili smo 17 dana i pričali o svemu, međutim, u to vreme nije bilo isplativo pisati knjigu. LJudima su plate bile tri, četiri marke, a knjiga bi koštala 17 maraka – rekao je on.

– Džej je imao jako dobre ideje za taj film. Pričao mi je početak: “Držim se za šipke, vidi mi se samo glava. Onda se kamera udaljava, a ja stojim iza kapije osnovne škole ‘Braća Baruh’. Sledeća scena, porodica sedi na nedeljnom ručku, a čuje se pesma Nedelja”. Sve je nacrtao i zamislio – priča Vanja.

Znam prvih pet produktivnih godina koje mi je ispričao do detalja. A posle 1996. godine, kada je krenuo i u poroke, ne znam iz prve ruke. Ne bi bilo fer da pišem knjigu, nemam njegov pristanak, ali žao mi je što to nismo ostvarili – rekao je Vanja svojevremeno.

foto: Dragan Kadić

Bonus video:

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

(Espreso)