in

Ova promena će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Azis, Foto: Youtube printscreen

Regionalni folk pevač iz Bugarske, Azis, poznat je po svom muzičkom talentu i transformacijama, međutim danas izgleda totalna drugačije.

– Srećan sam čovek jer imam toliko prijatelja u Beogradu, zbog kovida smo se malo udlajili, ali svima šaljem poljubac. Ljubav je lepša kada se o njoj ćuti, zato me nikada nećete videti da se slikam sa svojim partnerom – otkriva pevač, pa dodaje:

– Već 10 godina ne radim transformacije, ovo sam ja, prirodan izgled je nova crna. Nisam ispratio vašeg ovogodišnjeg predstavnika za pesmu Evrovizije, ali tri devojke od prošle godine su prave bombe – zaključio je Azis.

Kontroverzna bugarska zvezda Azis u poslednjih nekoliko godina drastično je promenio imidž, i blajhanu kosu, kao i otvoreni flert sa transvestijom, zamenio za mačo stil. Malo njih zna da je Azis bio u braku, i to sa muškarcem.

Azis nikada nije krio svoje seksualno opredeljenje i javno je pokazivao svoje “jače polovine”.

Pre više od deset godina stupio je u ljubavnu vezu sa Nikijem Kitaecom, a u okotbru 2006. godine su se i venčali, a ovaj njihov potez šokirao je tradicionalni Balkan. Njhov brak nije bio legalan, jer bugarski zakon, poput srpskog, ne poržava istopolne brakove.

Azis i njegov muž bili su kratko u braku, a u tom periodu učestvovali su u bugarskom izdanju “Velikog Brata”.

Duet Jelene Karleuše i bugarskog pevača Azisa izazvao je različite reakcije u javnosti, ali je vskako postao veliki hit. Pevačica je dugo najavljivala saradnju sa ovom zvezdom iz susedne države. Međutim, već na premijeri pesme “Ostavljam te” Azis se nije pojavio u studiju Granda.

On je snimio pesmu i sa pevačicom Martom Savić.

Bonus video:

BUGARSKI PEVAČ RAZVALIO GLASOM: Azis otpevao veliki HIT Cece Ražnatović! NEŠTO ZA DUŠU! (VIDEO)

01:21

BUGARSKI PEVAČ RAZVALIO GLASOM: Azis otpevao veliki HIT Cece Ražnatović! NEŠTO ZA DUŠU! (VIDEO)

(Espreso)