in

OTKRIVENO KAKVA JE ZAISTA CECA RAŽNATOVIĆ!

Finalista prošlogodišnje sezone “Zvezda Granda” Žarko Madžić ponovo se vratio u takmičenje i u timu je kod Svetlane Cece Ražnatović, a sada je otkrio detalje saradnje sa pevačicom i kako se druže na probama.

Žarko otkriva kakva je Ceca kada se ugase kamere.

– Ceca je ispala ozbiljna faca, mi smo došlu u međuvremenu, imali smo probu sa njom, ona je najkomotnije pružila ruku i rekla: “Dobar dan, ja sam Svetlana”. Lepo nas je ugostila i radila sa nama, tako da svaka čast, baš svima kažem da je ozbiljna faca. Ona je na probi posvećena svakom kandidatu, ima nas mnogo, a malo vremena, a svakome je pokušala da objasni kako bi to trebalo da se otpeva i uživo kada smo je slušali peva svaka joj čast – otkrio je Žarko.

Jedan je od takmičara koji osim svojim glasom pleni i fizičkim izgledom, te se i to pored pevanja često komentariše.

– Radim ja na tome, ljudi uopšte ne znaju koliko je to teško izgledati lepo, koliko to zahteva odricanja i žrtve, ne pijem alkohol, trudim se da ležem na vreme, pet obroka pravim, nije to samo dizanje tegova i sklekovi… To je jedna ozbiljna nauka koja stoji iza toga i zalaganje. Smatram da danas pored pevanja i tih svih kvaliteta, tržište zahteva da ima dobrog pevača koji dobro izgleda, da je elekventan, pametan, da ima dugu kosu. Lep, zgodan, neophodan – rekao je Žarko kroz smeh i dodao:

– Bez presije sam došao u takmičenje, totalno opušten i želim samo što više da eksperimentišem.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

Željko Ražnatović ljubi tetku

00:34

Željko Ražnatović ljubi tetku

(Espreso)